Wie zijn wij?

Klimaat Comfort Groningen is dé specialist in klimaatbeheersing en levert producten en diensten die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Klimaat Comfort Groningen is Leverancier van kwalitatief hoogwaardige Samsung warmtepompen en airconditioners in de provincie Groningen. Met ons uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige assortiment bedienen wij de zakelijke en particuliere markt in de provincie Groningen. Waarmee wij u altijd een passende oplossing bieden.

Wij leveren een complete lijn Samsung klimaatsystemen, van single split en multi split, DVM warmtepompen tot warmteterugwinning– en airconditioningssystemen in een range van 1,7 tot 246 kW. Samsung heeft speciale aandacht voor het ontwikkelen van energiezuinige totaaloplossingen voor klimaatbeheersing. Zij maakt hierbij gebruik van de modernste technieken, zoals de gelijkstroom inverter.

De ontwikkeling van deze systemen is sinds 2000 in een stroomversnelling gekomen dankzij een enorme aandacht voor duurzaamheid op alle niveaus. Klimaat Comfort Groningen onderscheidt zich binnen haar marktsegment door de voortdurende zoektocht naar economische, ecologische en comfortabele oplossingen voor elk gebruikersprofiel. Dit doen wij voor diverse toepassingen, van woningen tot bedrijfspanden, van winkels, wellness centers, kantoren tot gezondheidscentra. Voor iedere situatie hebben wij een passend oplossing!